TGIF tai no TGIT

Eli ”Thank God It’s” Friday/Thursday. Miniloman jälkeen tämä työviikko on tuntunut todella puuduttavalta ja onneksi on torstai ja alkaa pitkä viikonloppu 🙂

Teinkin Teille tähän pitkään viikonloppuun käytettäväksi alennuskoodin verkkokauppaamme, joka antaa -70% tuotteiden hinnasta veke 🙂

Kassalla käytettävä koodi on ”TORSTAI-35”. Hyvää tulevaa viikonloppua toivottaa KorhoneFi.

Kyseinen koodi toimii myös toisessa verkkokaupassamme KorhoneCom FI. Alennusprosentti kyseisessä kaupassa on kuitenkin pienempi, nimittäin 17,5%.

Torstai on toivoa täynnä

Ja niinpä verkkokaupastamme loppuviikkoon alennuskoodilla TORSTAI-33 -66% alennus kaikista tuotteistamme.

Tarjous / Tarjouspyyntö

Ebay:ssä on näköjään ostajan mahdollisuus tehdä tarjous tuotteesta, joten lisäsin kaikkiin tuotteisiin kyseisen mahdollisuuden. Verkkokauppaan eli WooCommerce-pohjaan en tämmöistä lisäosaa, joka mahdollistaisi kyseisen ominaisuuden ole löytänyt. Joten voitte tehdä tarjouksia tuotteistamme sähköpostiimme.

Tuotteemme ebay:ssä

Verkkokauppamme tuotteita löytyy myös ebay:stä, lähinnä vain tuotteita jotka mahtuvat kirjeeseen (koska postikulut). Postikulut ovat hieman kalliimmat ebay:n puolelta ostaa, joten jos ostatte tuotteitamme ebay:n kautta niin laittakaa viestiä niin saatte viiden euron alennuskoodin verkkokauppaamme. Alennuskoodi tulee olemaan ns. lahjakortti, jolla ei ole minimitilaus rajoitetta.

PS. Laskennallisesti tämä diili tulee kannattavaksi, koska postikulujen ero ei ole kuin noin euro joten jäätte plussalle noin 4 euroa 🙂

PSS. Ja hinnat ovat hieman halvemmat ebay:n puolella, sillä hinnat ovat suoraan muutettu € -> $ ilman kerrointa.

Lisätty maksutapa MobilePay

Verkkokauppaamme on lisätty toinen mobiilimaksutapa; MobilePay. Kyseinen maksutapa on Verifone Bluecommerce -maksutavan alla.

Viikonloppu

Viikonlopun ajan alennuskoodilla TORJANTAI kaikki tuotteemme puoleenhintaan

Koulut alkavat

Koulut alkavat viikolla 32 melkein koko Suomessa, joten alennuskoodilla KOULU kaikki tuotteemme -32% alennuksella koko elokuun ajan.