Maksu- / toimitustavat & tuotepalautukset

Maksutavat

Tilisiirto

Tilisiirto-maksutavassa maksat tilauksesi normaalilla tilisiirrolla, tilauksen jälkeen saat näytölle tilauksen vastaanottoilmoituksen, jossa näät meidän tilinumeromme. Tiedot saapuvat myös sähköpostiisi, jos satut ne hukkaamaan. Rahojen siirto kestää yleensä 1-2 arkipäivää, kun suoritus näkyy tilillämme lähetämme tuotteesi.

Klarna

Verkkokaupassamme voit myös maksaa tilauksesi käyttäen suosittua Klarna-palvelua. Klarnalla voit valita maksatko tilauksesi 14 päivän sisällä, otatko kk-laskutuksen vai maksatko käyttäen Klarna Tiliä. Klarna Tilillä on helppo yhdistellä eri tilauksia jopa eri verkkokauppojen välillä samaan laskuun, jolloin maksat vain yhtä kk-erää.

Coinbase

Coinbase-palvelun välityksellä maksat tilauksesi käyttäen bitcoinia tai jotain muuta cryptovaluuttaa, joka on heidän palvelussaan. Tällä hetkellä olevat cryptovaluutat Coinbase-palvelussa ovat:

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Dai
  • Ethereum
  • Litecoin
  • USD Coin

PayPal

PayPal-palvelulla maksat käyttäen PayPal-tiliäsi ja/tai luottokorttiasi.

Toimitustavat

Voit valita toimituksen joko DB Schenkerin, Postin tai Matkahuollon kautta. Tilauksia käsitellään päivittäin, joten maksettu tilaus lähtee varastostamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tuotepalautukset

Voitte palauttaa osan tai kaikki tilatut tuotteen 14 päivän sisällä varastollemme. Meillä ei ole käytössä asiakaspalautus numeroita, joten palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla. Palautamme tuotteen/tuotteiden hinnat, kun olemme tarkastaneet tuotteen myyntikunnon ja todenneet sen asianmukaiseksi.